Kruis 11 en 12 oktober alvast aan in uw agenda. Dan organiseert de Confederatie Bouw, samen met Buildwise, de eerste Digital Construction Brussels beurs. Schrijf u vandaag nog in zodat u de digitale trein niet mist.

Ontdek tijdens dit event verschillende digitale oplossingen die de uitoefening van uw bouwberoep sterk zullen vergemakkelijken. Opdrachten zullen, ongeacht hun omvang, dankzij deze tools efficiënter verlopen. Op de beurs zullen meer dan 50 exposanten binnen verschillende domeinen klaarstaan om u te helpen met uw vragen over digitalisering.

Presentaties

Naast de exposantenbeurs kan u zich ook inschrijven voor diverse presentaties. Zo kan u kiezen uit het gebruik van drones voor de bouw, augmented reality, sensortechnologie en BIM. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan e-facturatie, kostprijsberekening en aanwezigheidsregistratie op de werf.

U bent werkzaam in de bouw? Mis dit event dan niet! De 4de industriële revolutie is een feit, laat u informeren en stap de digitale bouwtoekomst in.

Voor alle informatie, surf naar www.digitalconstructionsbrussels.be.