De Cluster BIM nodigt u graag uit om deel te nemen aan een enquête over de toepassing van BIM in België. Wij zijn geïnteresseerd in uw mening! Hoe ziet u BIM vandaag en over 10 jaar?

Start de enquête

Wanneer het gaat over de toekomst van de bouwsector, rolt het woord ‘BIM’ (kort voor o.a. Building Information Management) wel eens over de lippen. BIM dekt echter vele ladingen. Daarom nodigen we u graag uit om een korte vragenlijst in te vullen. Als u vóór 6 februari 2019 antwoordt, maakt u bovendien kans op een ticket voor het BIM World Paris-salon (2 en 3 april 2019). Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

De bevraging past in het kader van het ‘Scope digitale transformatie van de bouw’-project dat als doel heeft om de BIM-competenties te identificeren die de bouwprofessioneel de komende jaren moet verwerven. Uw antwoorden zullen gebruikt worden om te bepalen welke veranderingen in competenties de grootste uitdaging vormen. De Cluster BIM zal zich op deze uitdagingen focussen bij het uitwerken van acties om aan de toekomst van de bouwsector te bouwen.

logo clusterbim klein

Het ‘Digitale transformatie van de bouw’-project wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds en de Vlaamse overheid.

Logo's enquete